piątek, 16 lutego 2018

Kolejna edycja Food Blogger Fest







Super warsztaty z E.Wedel.najsłodsze bo z cudowna mistrzynią cukiernictwa Joanną Profus oraz jej mężem.Podczas warsztatów przekonałam się czekolada dodana do innych potraw na słodko czy słono jest też pyszna .
Kolejne warsztaty z marką Zoott prowadził Paweł Kibart uczestnik II Edycji Top
Chef.Każdy uczestnik mógł się dowiedzieć że mozzarellę nie tylko można dodać do sałatki.Super komponuje się w zupach.przekonałam się, że mozzarella, jogurt czy serek, odpowiednio przyrządzone mogą bardzo zaskoczyć, a nawet grać w potrawach pierwsze skrzypce.Jeszce Warsztaty z marką Książęce gdzie można było skosztować różnych smaków piwa.Dowiedziałam się jak dobrać piwo do posiłków i jak sprawdzić do czego jest najlepsze.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz